HG Transport


HG Transport is al sinds de oprichting in 1996 gespecialiseerd in het vervoer van recyclingmaterialen en bulkgoederen. Voor het uitvoeren van deze transporten beschikken wij over een omvangrijk wagenpark bestaande uit walkingfloors, container combinaties, zeecontainer combinaties en trailers. Mede door een HG ontwikkeld laadsysteem zijn wij in staat 20 ft en 40 ft containers vertikaal te plaatsen. Dankzij deze unieke dienstverlening zijn wij een begrip voor opdrachtgevers uit geheel Europa en verzorgen wij voor hen de im- en export van en naar de belangrijkste havens Antwerpen, Le Havre, Rotterdam, Bremerhaven en Hamburg.

Door flexibiliteit, betrouwbaarheid en gebruik te maken van Multi Modaal Transport biedt HG Transport u de meest efficiente oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

In de zomer van 2010 bereikte onze onderneming een mijlpaal met de verhuizing naar een ruimer bedrijfspand in Heerenveen. Dankzij deze uitbreiding is HG Transport optimaal toegerust om zijn positie in deze branche verder te verstevigen en kunnen wij vanuit onze moderne locatie u nog beter van dienst zijn.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak:

0513 - 672100

HG Transport BV

  • Adres:
  • Neptunus 7
  • 8448 CN Heerenveen

Vergunningen

Milieubewust

Betrouwbaarheid

Opdracht = Afspraak