Zeecontainer transport


Zeecontainer kipper transport

Import containers met bulkladingen voor recycling, tuinbouw en voedingsindustrie worden aangeleverd in de belangrijkste havens van de Benelux, Duitsland en Frankrijk. HG Transport levert deze containers, ongeacht type en uitvoering zijnde 20`- 30`- 40`- 45` standaard en High Cube, van hieruit door geheel Europa. Hiervoor beschikt de onderneming over een omvangrijk wagenpark met kiepvoorziening. Door gebruik te maken van spoor en binnenvaart bieden wij de meest rendabele oplossing voor uw logistieke opdrachten.

Zeecontainer steilladen transport

Als het gaat om het verticaal laden van zeecontainers is HG Transport de specialist bij uitstek. Voor export van recycling materialen en bulkgoederen plaatst HG Transport 20 en 40 ft containers verticaal voor maximale belading. De 20 ft containers voornamelijk voor de zwaardere goederen zoals metalen en de 40 ft containers voor de lichtere goederen zoals kunststoffen. In opdracht van exporteurs en handelaren uit de recycling branche verzorgt HG Transport op deze unieke wijze het transport vanuit elke locatie naar de belangrijkste mainports van Europa. HG Transport biedt tevens mogelijkheden tot overslag van goederen. Door de combinatie van transport per containerbakken en walkingfloor combinaties kunnen desgewenst de goederen verticaal worden overgeladen in zeecontainers. Vervolgens vinden deze containers bestemd voor de export door gebruik te maken van spoor en binnenvaart op efficiënte wijze hun bestemming over de hele wereld. Dankzij onze ruime ervaring en servicegerichtheid zijn wij in staat u het meest rendabele transport aan te bieden.

Zeecontainer Iso Transport

HG Transport is door zijn veelzijdigheid de transporteur voor al uw zeecontainer transporten. Het bedrijf plaatst 20 en 40 ft containers vlak op de grond op elke bestemming binnen Europa. Hierdoor ontstaat een makkelijke en veilige manier van lossing of belading van containers. Verhuizers en bedrijven waar een laadbordes of heftruck ontbreekt behoren tot de opdrachtgevers van HG Transport. Het plaatsen en afhalen van containers wordt afgestemd op de wensen van de klant. Deze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid zonder tijdsdruk en bijkomende kosten de container te lossen of te laden. HG Transport onderscheidt zich door zijn unieke diensten en biedt efficiëntie en betrouwbaarheid op al uw logistieke vragen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak:

0513 - 67 21 00

Vergunningen

Milieubewust

Betrouwbaarheid

Opdracht = Afspraak