Over ons

HG Transport in beeld

Over ons

HG Transport is al sinds de oprichting in 1996 gespecialiseerd in het vervoer van recyclingmaterialen en bulkgoederen. Voor het uitvoeren van deze transporten beschikken wij over een omvangrijk wagenpark bestaande uit walkingfloors, container combinaties, zeecontainer combinaties en trailers. Mede door een HG ontwikkeld laadsysteem zijn wij instaat 20 ft en 40 ft containers verticaal te plaatsen. Dankzij deze unieke dienstverlening zijn wij een begrip voor opdrachtgevers uit geheel Europa en verzorgen wij voor hen de import en export van en naar de belangrijkste havens Antwerpen, Le Havre, Rotterdam, Bremerhaven en Hamburg.

Door flexibiliteit, betrouwbaarheid en Multi Modaal Transport te gebruiken, biedt HG Transport u de meest efficiƫnte oplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

In de zomer van 2010 bereikte onze onderneming een mijlpaal met de verhuizing naar een ruimer bedrijfspand in Heerenveen. Dankzij deze uitbreiding is HG Transport optimaal uitgerust om zijn positie in deze branche verder te verstevigen. Vanuit onze moderne locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

     

Team personeel Functies

Dennis Torensma

Transportplanner

Planning Bulk / losgestort

Cees van der Wal

Directeur/eigenaar

Gerrit van der Wal

Directeur/eigenaar

Jan post

Transportplanner

Planning 20ft containers

Erik Jonker

Transportplanner

Planning 20ft 40ft

Vergunningen

Milieubewust

Betrouwbaarheid

Opdracht = afspraak

Vraag direct een offerte aan

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak:

0513 - 672100 Offerte